Co by měl vědět správný kuchař (484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni)

Autor: James Peterson

  • Kód produktu: 48150
  • Nakladatelství: IKAR
  • Počet stran: 432
  • Vazba: brož., 16,3x20,3 cm
  • ISBN: 978-80-249-2147-1
  • Datum vydání: květen 2013
  • Běžná cena s DPH: 389 Kč
  • Sleva: 12%
  • Ušetříte: 47 Kč
  • Vaše cena s DPH: 342 Kč
ks
    Sleva
    V prodeji
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.

Chcete se na něco zeptat?