Kuchařské suroviny - příručka o více než 1000 ingrediencích
Autor: Ingeborg Pilsová
- Kód produktu: 48152
- Nakladatelství: SLOVART
- Počet stran: 384
- Vazba: váz., 17 x 20,5 cm
- ISBN: 978-80-7391-596-4
- Datum vydání: červen 2012
- Běžná cena s DPH: 399 Kč
- Zvýhodnění on-line: 30%
- Ušetříte: -120 Kč
- Vaše cena s DPH: 279 Kč
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí. Nechte se zlákat a ochutnejte neznámé speciality nebo objevte téměř zapomenuté druhy potravin.