Powered by Smartsupp

Kulinárium (17 metod, 100 receptů)

Autor: Zdeněk Pohlreich

  • Kód produktu: 70165
  • Nakladatelství: Sevruga
  • Počet stran: 280
  • Vazba: váz., 210 × 260 mm
  • ISBN: 978-80-906893-0-5
  • Datum vydání: prosinec 2017
  • Běžná cena s DPH: 499 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 15%
  • Ušetříte: -75 Kč
  • Vaše cena s DPH: 424 Kč
ks
    V prodeji

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou. „O receptech vaření není,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom, že jakmile ovládnete pravidla, už se jen zajímáte o nabídku matky přírody, kterou zpracujete tím nejlepším možným způsobem.“ Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce.

Chcete se na něco zeptat?