JUDr. Jiří Žůrek

Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Od května 2010 působí na Úřadu pro ochranu osobních údajů, z toho pátým rokem jako ředitel Odboru pro styk s veřejností, kde se od počátku svého působení zabývá stížnostní a konzultační agendou, včetně jejího přímého výkonu ve formě posuzování a vyhodnocování přijatých podnětů a poskytování stanovisek správcům, subjektům údajů a dalším zainteresovaným osobám v oblasti zpracování osobních údajů.

27.11.2017 Ochrana osobních údajů a GDPR • NOVÉ obecné nařízení o ochraně osobních údajů Obsazeno Hradec Králové Detail semináře
12.12.2017 Ochrana osobních údajů a GDPR • NOVÉ obecné nařízení o ochraně osobních údajů Obsazeno Olomouc Detail semináře
20.12.2017 Ochrana osobních údajů a GDPR • NOVÉ obecné nařízení o ochraně osobních údajů Obsazeno Olomouc Detail semináře
08.01.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme České Budějovice Detail semináře
12.01.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Hradec Králové Detail semináře
15.01.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Plzeň Detail semináře
24.01.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Olomouc Detail semináře
25.01.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Zlín Detail semináře
29.01.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Brno Detail semináře
13.02.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Ostrava Detail semináře
20.02.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Obsazeno Praha Detail semináře
02.03.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Ústí nad Labem Detail semináře
09.03.2018 Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Připravujeme Liberec Detail semináře