Síla přírodní fermentace

Autor: Sandor Ellix Katz

  • Kód produktu: 89715
  • Nakladatelství: Grada Publishing
  • Počet stran: 256
  • Vazba: brož., A5
  • ISBN: 978-80-247-5214-3
  • Datum vydání: leden 2015
  • Běžná cena s DPH: 297 Kč
  • Sleva: 10%
  • Ušetříte: 30 Kč
  • Vaše cena s DPH: 267 Kč
ks
    Sleva
    V prodeji
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Chcete se na něco zeptat?