Powered by Smartsupp

Tajemství vlivu - život, který si zasloužíte

Autor: Nigel Risner

  • Kód produktu: 33465
  • Nakladatelství: Ekopress
  • Počet stran: 218
  • Vazba: brož., B5
  • ISBN: 978-80-86929-34-7
  • Datum vydání: listopad 2012
  • Běžná cena s DPH: 260 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 30%
  • Ušetříte: -78 Kč
  • Vaše cena s DPH: 182 Kč
ks
    V prodeji

Z autorova úvodu ke knize...



Vybrali jste si tuto knihu. Skvělé.

Ale uděláte přesně to, co děláte vždy?

Tedy vůbec nic.

Nebo…

Nebo si dáte šanci na to, že budete žít takový život, jaký si zasloužíte?

Je to na vás.

Vždycky bylo.



Ať už jste si tuto knihu koupili nebo dostali jako dárek, to, že ji držíte v rukou pravděpodobně znamená, že chcete od svého života víc. Někteří říkají, že chtějí být „šťastni“, jiní že „toho chtějí více dosáhnout“. Každý je jiný – nebo to tak alespoň vypadá. Faktem je, že všichni hledáme stejnou věc: více. Chceme to jen v jiném rozsahu, v jiných barvách, v jiné četnosti a intenzitě.

Dobrou zprávou je, že dosáhnout „více“ je jednoduché.

Špatnou zprávou je, že to bude jedna z nejsložitějších cest, kterou kdy podniknete.



V průběhu let jsem pracoval s tisíci lidmi a všichni se svými životy do jisté míry bojovali. Všichni měli jednu věc společnou – citový ekvivalent „neodstranitelné skvrny“ v jejich životě. Skvrnu, která nešla odstranit, ať se snažili sebevíce.

Je zcela možné vynikat ve většině sfér každodenního života, ale mít problémy dělat pokroky v jediné sféře, kterou je důležité napravit.



Naučil jsem se, že když chceme získat od svého života více, musíme postupovat určitou, dobře značenou cestou. Musíme se jí držet. Po mnohaleté práci s klienty jsem vyvinul jednoduchý proces, který může používat opravdu každý; nazývám ho TAJEMSTVÍM VLIVU. Je tak jednoduchý, že je to skoro k zasmání, ale k tomu, abychom mohli život změnit, je potřeba mít odhodlání ze železa.

Můj život nebyl vždy jednoduchý. Našly se v něm období, kdy jsem byl tak daleko od své pohodlné zóny, že jsem nevěděl, jestli se do ní ještě někdy vrátím. S intenzivními úspěchy v začátcích své kariéry a ničivými neúspěchy (všeho druhu), které rychle následovaly, bych svůj život nikdy nepopsal jako ideální, ale je skvělý, a i když má své nedostatky, jsem na něj pyšný.

Při hledání toho dobrého v každé zkušenosti jsem byl vytrvalý a snažil jsem se žít takový život, jaký chci, život, který si zasloužím – i když při pohledu na své chyby by bylo nejjednodušší to vzdát.

Pointa: Ne vždy se mi všechno povede. Ani vy neuděláte všechno správně. Je ale důležité to nevzdávat a zkoušet to dál.







Tato kniha není okamžitý lék na nefunkční život. VY jste ten jediný lék, který potřebujete pro svůj život. Tak co vám brání ve vytváření VLIVU? Pro většinu z nás, a především pro vás, odpověď zní… JSTE LÍNÍ. „To není moc milé,“ řeknete si asi. „To není moc vlivné.“Dobře, tak to ale přiznejte. Ať jste předtím četli nebo poslouchali cokoli, nefungovalo to. Proč byste jinak ještě něco hledali? Některé sféry vašeho života nejspíše ještě pořád potřebují po zornost, protože jinak byste neměli potřebu číst ani tento úvod, že?



Mimochodem, kdokoli najde výjimečného člověka, který během cesty za lepším životem nepracoval tvrdě, nemořil se a uronil přinejhorším jen několik slz, může vyhrát peněžitou cenu. Jediným místem, kde můžete najít „úspěch“ před slovem „výkon“ je slovník!

Chcete se na něco zeptat?