Domácí sous vide - Moderní technika pro perfektně uvařená jídla

Originál: Sous Vide at Home: The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals

Autor: Lisa Q. Fetterman

  • Kód produktu: 5548
  • Nakladatelství: ANAG
  • Počet stran: cca 290
  • Vazba: brožovaná
  • Datum vydání: vyjde v prosinci 2021
  • Vaše cena s DPH: cca 440 Kč
ks
    Připravujeme

Příručka pro začátečníky sous vide vaření – techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací – nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla.

Technologii sous vide krok za krokem

Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v pohodlí vaší kuchyně. Více než 100 receptů pro každou příležitost, od halibuta, grilovaného chřestu a kuřecí Tikka Masaly, po Dulce de Leche, jednoduchou vanilkovou zmrzlinu nebo hořká kávová kardamomová zrna.

Chcete se na něco zeptat?

Související publikace