Foodstyling - Jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři
Autor: Kateřina Fišerová
- Kód produktu: 68964
- Nakladatelství: CPress
- Počet stran: 224
- Vazba: váz., 17 x 23 cm
- ISBN: 978-80-264-3339-2
- Datum vydání: listopad 2020
- Běžná cena s DPH: 399 Kč
- Zvýhodnění on-line: 10%
- Ušetříte: -40 Kč
- Vaše cena s DPH: 359 Kč
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem. Jenomže udělat dobrou fotku jídla není jen tak. Pokrm musíte nejdřív uvařit, pak nastylizovat a nakonec vyfotit tak, aby se každému, kdo se na výsledek vaší práce podívá, sbíhaly sliny. Autorka Kateřina Fišerová pozvala do knihy přední české foodstylisty a spolu s nimi se s vámi podělila o ty nejlepší tipy a triky na skvělé fotky vašich gastronomických výtvorů.