Foodstyling - Jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři

Autor: Kateřina Fišerová

  • Kód produktu: 68964
  • Nakladatelství: CPress
  • Počet stran: 224
  • Vazba: váz., 17 x 23 cm
  • ISBN: 978-80-264-3339-2
  • Datum vydání: listopad 2020
  • Běžná cena s DPH: 399 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 10%
  • Ušetříte: -40 Kč
  • Vaše cena s DPH: 359 Kč
ks
    V prodeji

Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem. Jenomže udělat dobrou fotku jídla není jen tak. Pokrm musíte nejdřív uvařit, pak nastylizovat a nakonec vyfotit tak, aby se každému, kdo se na výsledek vaší práce podívá, sbíhaly sliny. Autorka Kateřina Fišerová pozvala do knihy přední české foodstylisty a spolu s nimi se s vámi podělila o ty nejlepší tipy a triky na skvělé fotky vašich gastronomických výtvorů.

Chcete se na něco zeptat?