Grilování - voňavé maso, ryby, zelenina
Autor: Christoph Brand
- Kód produktu: 92112
- Nakladatelství: Grada Publishing
- Počet stran: 176
- Vazba: brož., 22x26 cm
- ISBN: 978-80-271-0517-5
- Datum vydání: duben 2017
- Běžná cena s DPH: 199 Kč
- Zvýhodnění on-line: 15%
- Ušetříte: -30 Kč
- Vaše cena s DPH: 169 Kč
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí.
Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku - ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.
OBSAH:
ZÁKLADY
GRILY
Elektrický gril
Plynový gril
Gril na dřevěné uhlí
BBQ gril
Udírna
Přenosný gril
VYBAVENÍ
Praktičtí pomocníci na rošt a gril
Malí pomocníci při přípravě
Malí pomocníci při čištění
METODY GRILOVÁNÍ
Přímé grilování
Nepřímé grilování
Barbecue
Uzení
Rožnění
BEZPEČNOST
TEPLOTA JÁDRA
DŘEVO & UHLÍ
Podpalovače
Dřevo
Aroma dřeva
Dřevěné uhlí
Brikety
MASO
Kvalita
Zrání
Drůbeží