Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení
Autor: Claudia Lorenz-Ladener
- Kód produktu: 93105
- Nakladatelství: Grada Publishing
- Počet stran: 120
- Vazba: brož., 16,5 x 24 cm
- ISBN: 978-80-247-5785-8
- Datum vydání: září 2021
- Běžná cena s DPH: 299 Kč
- Zvýhodnění on-line: 15%
- Ušetříte: -45 Kč
- Vaše cena s DPH: 254 Kč
akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.