Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

  • Kód produktu: 93105
  • Nakladatelství: Grada Publishing
  • Počet stran: 120
  • Vazba: brož., 16,5 x 24 cm
  • ISBN: 978-80-247-5785-8
  • Datum vydání: září 2021
  • Běžná cena s DPH: 299 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 15%
  • Ušetříte: -45 Kč
  • Vaše cena s DPH: 254 Kč
ks
    V prodeji

akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Chcete se na něco zeptat?