Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Prevence a terapie pomocí domácích prostředků

Autor: Jiří Kuchař, Josef Jonáš

  • Kód produktu: 70344
  • Nakladatelství: Eminent
  • Počet stran: 224
  • Vazba: váz., 15,2 x 21,5 cm
  • ISBN: 978-80-7281-552-4
  • Datum vydání: květen 2020
  • Běžná cena s DPH: 299 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 10%
  • Ušetříte: -30 Kč
  • Vaše cena s DPH: 269 Kč
ks
    Na dotaz

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry.

Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami.

Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha.

Chcete se na něco zeptat?