Powered by Smartsupp

Probiotická kuchařka

Autor: Kelli Fosterová

  • Kód produktu: 73450
  • Nakladatelství: Alpha book
  • Počet stran: 208
  • Vazba: brož,. 19,4 x 23,8 cm
  • ISBN: 978-80-88428-06-0
  • Datum vydání: říjen 2022
  • Běžná cena s DPH: 448 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 30%
  • Ušetříte: -134 Kč
  • Vaše cena s DPH: 314 Kč
ks
    V prodeji

Probiotikům se připisuje celá řada blahodárných účinků, ale zejména poskytují střevům prospěšné bakterie a zabraňují množení těch škodlivých. Díky zdravé stravě a správné péči o trávení se budete každým dnem cítit lépe. A k tomu vám pomohou všechny ty báječné, zcela přírodní a dostupné potraviny bohaté na probiotika – od jogurtů a kefíru přes miso a kombuchu až po staré dobré kysané zelí. Na následujících stránkách Kelli Fosterová představuje přes stovku lahodných a lákavých receptů z potravin bohatých na probiotika, z nichž si můžete připravit neuvěřitelně chutné pokrmy jako snídani, brunch, oběd, svačinu, večeři i dezert. A to všechno bez probiotik z lékárny!

V Kelliině knize najdete:
• Mnoho úžasných polévek, salátů, příloh i hlavních chodů, které si snadno uvaříte během pracovního týdne, ale uvítáte je, i když budete chystat elegantní hostinu pro přátele – od studené kukuřičné polévky s pestem a středomořských plněných batátů po burgery s plněným portobellem a rybí tacos s kefírovo-avokádovým krémem.

• Praktické tipy, kde v supermarketech a na farmářských trzích seženete potraviny bohaté na probiotika. Nadšenci do domácí výroby získají návod, jak na přípravu vlastních kvašených potravin, které probiotiky přímo překypují.

• Tipy a triky, jak pokrmy obohatit o prebiotika, protože ta jsou k fungování probiotik nezbytná.

• Recepty na více než deset chutných smoothies a nápojů, které si můžete vzít kamkoli s sebou a budete tak mít probiotické osvěžení vždy po ruce.

• Kapitolu nabitou univerzálními zálivkami a omáčkami, třeba vinaigrette z misa a pomeranče a bleskovým aioli z kimči, díky nimž se z každého jídla stane probiotická bomba

Chcete se na něco zeptat?