Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka
Originál: Radost z bezlepkové stravy
Autor: MUDr. Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán
- Kód produktu: 3977
- Nakladatelství: ANAG
- Počet stran: 336
- Vazba: vázaná
- ISBN: 978-80-7554-337-0
- Datum vydání: prosinec 2021
- Běžná cena s DPH: 399 Kč
- Zvýhodnění on-line: 15%
- Ušetříte: -60 Kč
- Vaše cena s DPH: 339 Kč
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).
K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku
Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.
Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin
V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.