Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka

Originál: Radost z bezlepkové stravy

Autor: MUDr. Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán

  • Kód produktu: 3977
  • Nakladatelství: ANAG
  • Počet stran: 336
  • Vazba: vázaná
  • ISBN: 978-80-7554-337-0
  • Datum vydání: prosinec 2021
  • Běžná cena s DPH: 399 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 15%
  • Ušetříte: -60 Kč
  • Vaše cena s DPH: 339 Kč
ks
    V prodeji

V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).

K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku

Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.

Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin

V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Stáhnout PDF prohlížeč.

Chcete se na něco zeptat?

Související publikace

  • V prodeji
    • Katalogové číslo: 5858
    • Nakladatelství: ANAG
    Cena: 339 Kč Objednat