Leah Vanderveldt

LEAH VANDERVELDT se pohybuje ve světě zdraví a wellness, píše o jídle a zabývá se vymýšlením nových receptů. Začínala ve vydavatelství Condé Nast, kde přispívala do časopisů Vogue a Vanity Fair. Když se přestěhovala do Sydney v Austrálii, pracovala jako editorka zodpovědná za oblast zdraví na wellness webu MindBodyGreen, kde publikovala svoje recepty na jídla ze základních, průmyslově nezpracovaných surovin a články zabývající se výživou. Leah Vanderveldt absolvovala Natural Gourmet Institute v New York City, kde se naučila kombinovat poznatky nauky o výživě s konkrétními postupy při vaření a přípravě jídla. Svá studia zakončila jako certifi kovaná nutriční gastronomka. Leah je také autorkou dvou knih – inovativní vegetariánské kuchařky The New Nourishing a kreativního pohledu na tradiční ranní ovesné kaše, The New Porridge. V současné době žije v Brooklynu s manželem Fabianem.