Leah Vanderveldt
LEAH VANDERVELDT se
pohybuje ve světě zdraví a wellness, píše o jídle a zabývá se vymýšlením nových
receptů. Začínala ve vydavatelství Condé Nast, kde přispívala do časopisů Vogue
a Vanity Fair. Když se přestěhovala do Sydney v Austrálii, pracovala
jako editorka zodpovědná za oblast zdraví na wellness webu MindBodyGreen,
kde publikovala svoje recepty na jídla ze základních, průmyslově nezpracovaných
surovin a články zabývající se výživou. Leah Vanderveldt absolvovala Natural
Gourmet Institute v New York City, kde se naučila kombinovat poznatky nauky o
výživě s konkrétními postupy při vaření a přípravě jídla. Svá studia zakončila
jako certifi kovaná nutriční gastronomka. Leah je také autorkou dvou knih –
inovativní vegetariánské kuchařky The New Nourishing a kreativního
pohledu na tradiční ranní ovesné kaše, The New Porridge. V současné době
žije v Brooklynu s manželem Fabianem.