Síla přírodní fermentace
Autor: Sandor Ellix Katz
- Kód produktu: 89715
- Nakladatelství: Grada Publishing
- Počet stran: 256
- Vazba: brož., A5
- ISBN: 978-80-247-5214-3
- Datum vydání: leden 2015
- Běžná cena s DPH: 297 Kč
- Zvýhodnění on-line: 10%
- Ušetříte: -30 Kč
- Vaše cena s DPH: 267 Kč
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.