Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den
Originál: Sous Vide Made Sample: 60 Everyday Recipesfor Perfectly Cooked Meals
Autor: Lisa Q. Fetterman
- Kód produktu: 5885
- Nakladatelství: ANAG
- Počet stran: 200
- Vazba: brožovaná
- ISBN: 978-80-7554-282-3
- Datum vydání: listopad 2020
- Běžná cena s DPH: 399 Kč
- Zvýhodnění on-line: 15%
- Ušetříte: -60 Kč
- Vaše cena s DPH: 339 Kč
Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.
Seznamte se s technologií sous vide vaření
Představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, kterou ovšem lze velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru, určeného pro použití v domácích podmínkách, si můžete bez námahy a jen s minimem času předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne v pár minutách vykouzlíte lahodné jídlo.
Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla
V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách je vždy nejdříve popsán tzv. master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, na který navazuje několik spin-off receptů, jenž tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro finální pokrm. Pomocí metody sous vide si tak můžete bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Opilé nudle, Marockou quinoovou misku s grilovanou mrkví a harissou, Čokoládovo-malinový parfait nebo Zmrzlinové sendviče. Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!
Související publikace
- Katalogové číslo: 5957
- Nakladatelství: ANAG
- Katalogové číslo: 5910
- Nakladatelství: ANAG
- Katalogové číslo: 5887
- Nakladatelství: ANAG
- Katalogové číslo: 5548
- Nakladatelství: ANAG
- Katalogové číslo: 5544
- Nakladatelství: ANAG