Velká kniha o domácí fermentaci – Příprava živých potravin a nápojů

Originál: The Farmhouse Culture Guide to Fermenting

Autor: Kathryn Lukas, Shane Peterson

  • Kód produktu: 5887
  • Nakladatelství: ANAG
  • Počet stran: cca 370
  • Vazba: brožovaná
  • Datum vydání: vyjde ve IV. čtvrtletí 2020
  • Vaše cena s DPH: cca 380 Kč
ks
    Připravujeme

Fermentované a živé kultury jsou oblíbené pro jejich zajímavé a vrstvené chutě a přínosy pro zdraví střev a posílení imunity, dosud však nevznikla kniha, která by byla autorizovaná a snadno použitelná.

V knize najdete 100 receptů na kvašená jídla a nápoje

Průvodce farmářskou kulturou fermentování vám nabízí historii, zdravotní informace a nejbezpečnější metody konzervování, spolu se 100 recepty na zelí, okurky, kimchi, fermentovanou zeleninu, horké omáčky, konzervované ovoce a džemy, kombuchu a dokonce i medovinu.

Fermentační kniha, kterou každý domácí fermentor potřebuje

Díky autorkám, Kathryn Lukas (zakladatelka mega značky Farmhouse Culture) a Shane Peterson (mistrovská fermentorka a úspěšná autorka), a jejich důkladně testovaným receptům je tato kniha o zavařování a kvašení knihou, kterou potřebuje každý, ať už se chystá vyrobit první dávku okurek nebo konzervuje potraviny již po celá desetiletí.

Chcete se na něco zeptat?

Související publikace

  • Připravujeme
    • Katalogové číslo: 5877
    • Nakladatelství: ANAG
    Cena: cca 250 Kč Objednat
  • V prodeji
    • Katalogové číslo: 5957
    • Nakladatelství: ANAG
    Cena: 237 Kč Objednat
  • Připravujeme
    • Katalogové číslo: 5885
    • Nakladatelství: ANAG
    Cena: cca 399 Kč Objednat