První česko-moravská chirurgická kuchařka aneb Jak to dělám já (chirurgové sobě)
Autor: Ivan Čepov
- Kód produktu: 61852
- Nakladatelství: Galén, s.r.o.
- Počet stran: 239
- Vazba: váz., 20x29 cm
- ISBN: 978-80-7262-946-6
- Datum vydání: prosinec 2012
- Běžná cena s DPH: 500 Kč
- Zvýhodnění on-line: 15%
- Ušetříte: -75 Kč
- Vaše cena s DPH: 425 Kč
Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadšení z kreativního vaření a lásku ke gurmetství. A protože nesmírně důležité je také snoubení jídla s vínem, je zde detailně pojednáno o jeho správném výběru. Své produkty v knize představila i nejlepší moravská vinařství. Kuchařka je originálně koncipována a v úvodu ji slovem podpořily významné osobnosti duchovního a společenského života.
Obsah knihy:
Věnování
Úvodní slovo opata Lukáše Evžena Martince
Úvodní slovo Jeana Paula Camuse
Úvodní slovo Ing. Josefa Vozdeckého
Slovo hlavního autora
Autorský kolektiv
ZNOVÍN ZNOJMO, a.s. - vína hrdá na svůj původ
VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.
Habánské sklepy - vína s chutí čtyř století
Vinařství Josef Valihrach
Víno České chirurgické společnosti
Proč a jak vznikla první mikrovlnná trouba?
Zdravý životní styl a jídlo v moderních úpravách
Kvalita masných plemen
O našich labužnických snech, o snoubení jídla a vína aneb život je příliš krátký na to, aby byl obyčejný
Enogastronomické více jak desatero
Nabídka vín VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.
Kde jsme vařili
Jak jsme vařili
Seznam receptů
Aperitivy
Předkrmy
Polévky
Bezmasé pokrmy
Klasika
Ryby
Divočina
Těstoviny
Moučníky
Speciality
Přílohy
Rejstřík