První česko-moravská chirurgická kuchařka aneb Jak to dělám já (chirurgové sobě)

Autor: Ivan Čepov

  • Kód produktu: 61852
  • Nakladatelství: Galén, s.r.o.
  • Počet stran: 239
  • Vazba: váz., 20x29 cm
  • ISBN: 978-80-7262-946-6
  • Datum vydání: prosinec 2012
  • Běžná cena s DPH: 500 Kč
  • Zvýhodnění on-line: 15%
  • Ušetříte: -75 Kč
  • Vaše cena s DPH: 425 Kč
ks
    V prodeji

Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadšení z kreativního vaření a lásku ke gurmetství. A protože nesmírně důležité je také snoubení jídla s vínem, je zde detailně pojednáno o jeho správném výběru. Své produkty v knize představila i nejlepší moravská vinařství. Kuchařka je originálně koncipována a v úvodu ji slovem podpořily významné osobnosti duchovního a společenského života.



Obsah knihy:


Věnování


Úvodní slovo opata Lukáše Evžena Martince


Úvodní slovo Jeana Paula Camuse


Úvodní slovo Ing. Josefa Vozdeckého


Slovo hlavního autora


Autorský kolektiv


ZNOVÍN ZNOJMO, a.s. - vína hrdá na svůj původ


VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.


Habánské sklepy - vína s chutí čtyř století


Vinařství Josef Valihrach


Víno České chirurgické společnosti


Proč a jak vznikla první mikrovlnná trouba?


Zdravý životní styl a jídlo v moderních úpravách


Kvalita masných plemen


O našich labužnických snech, o snoubení jídla a vína aneb život je příliš krátký na to, aby byl obyčejný


Enogastronomické více jak desatero


Nabídka vín VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.


Kde jsme vařili


Jak jsme vařili


Seznam receptů


Aperitivy


Předkrmy


Polévky


Bezmasé pokrmy


Klasika


Ryby


Divočina


Těstoviny


Moučníky


Speciality


Přílohy


Rejstřík

Chcete se na něco zeptat?